Ζώνες εργασιακού χώρου
Περιηγηθείτε στις συνδεδεμένες περιοχές λογαριασμού σε μια καθαρή, ευανάγνωστη διάταξη.
Εισάγετε τα στοιχεία σας για να ξεκλειδώσετε το λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη συλλογή εργαλείων διαπραγμάτευσης μέσα στον εργασιακό σας χώρο Krevantosh.
Νέος εδώ; Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο Krevantosh και αρχίστε να ενδυναμώνετε τις συναλλαγές σας.
Συνδυάστε τις ζώνες λογαριασμού, προτιμήσεις και πληροφορίες εργασιακού χώρου σε μια οργανωμένη, ενιαία άποψη.
Περιηγηθείτε στις συνδεδεμένες περιοχές λογαριασμού σε μια καθαρή, ευανάγνωστη διάταξη.
Οργανώστε τις προσωπικές προτιμήσεις εργασιακού χώρου σε ένα μέρος.
Διατηρείτε ακριβείς πληροφορίες λογαριασμού και πρακτικές ασφαλούς πρόσβασης σε κάθε συνεδρία.
Το Krevantosh σχεδιάστηκε για μια ομαλή, αποδοτική εμπειρία. Οι παρακάτω κουκκίδες δείχνουν τι συμβαίνει μετά την ολοκλήρωση της σύντομης φόρμας σε αυτήν τη σελίδα.
Οι επιστρέφοντες χρήστες συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν· το Krevantosh αποθηκεύει την πρόοδό σας ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινάτε από την αρχή.
Μετά τη σύνδεση, το περιβάλλον χρήστη παρέχει περιεχόμενο σύμφωνα με τις προηγούμενες επιλογές σας για μια ευέλικτη, σχετική συνεδρία.
Εφαρμόζουμε ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των διαπιστευτηρίων. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παροχή υπηρεσιών και δεν κοινοποιούνται σε άσχετα μέρη.
Ολοκληρώστε τη σύντομη φόρμα σε αυτήν τη σελίδα για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. Μετά την υποβολή, το Krevantosh θα σας καθοδηγήσει στο επόμενο βήμα.
Υποβάλλετε ξανά τη φόρμα με το αρχικό email σας. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επανακτήσετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας.
Οχι. Μόλις εγγραφείτε, απλά επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας για να εισέλθετε ξανά στο Krevantosh.
Η πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα είναι δωρεάν. Οποιεσδήποτε χρεώσεις για συγκεκριμένες υπηρεσίες θα ανακοινώνονται σαφώς εκ των προτέρων.
Το Krevantosh χρησιμοποιεί σύγχρονες πρακτικές ασφαλείας και χρησιμοποιεί δεδομένα μόνο για την παροχή της υπηρεσίας. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου για πλήρεις λεπτομέρειες.
Ναι. Μετά την ενεργοποίηση, μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας οποτεδήποτε υποβάλλοντας ξανά τη σύντομη φόρμα με τα ενημερωμένα στοιχεία.